GRAN RECAPTE D'ALIMENTS 2017

Data: 01.12.2017

Lloc: MERCADONA BELL-LLOC, MERCADONA i DIA SANT PONÇ

Els Manaies de Sant Daniel hem repetit, per sisena vegada, la nostra participació en  EL GRAN RECAPTE que cada any organitza la fundació privada “Banc dels Aliments”. Enguany hem estat presents als centres Dia i Mercadona de Sant Ponç i el Mercadona de Bell-lloc amb 92 voluntaris i hem pogut recollir en total la quantitat de 13.674Kg d’aliments.

 

Fet i debatut la valoració que fem és inequívocament positiva. Hem rebut - un any més - la felicitació del president del Banc dels Aliments per la nostra bona gestió i els resultats obtinguts. També ens sentim especialment satisfets perquè enguany hem aconseguit la col·laboració de 24 nois i noies pertanyents a la Delegació de Joves del Bisbat de Girona i a la Confraria del Sant Sepulcre, que amb impecables seriositat i eficàcia ens han vingut a ajudar a recollir aliments. Pensem que l’experiència ha estat molt enriquidora per totes les parts i ens esperona a comptar amb ells per futures iniciatives. Des d’aquí volem agrair-los la seva jovial i generosa participació.

 

A tots, els que heu tornat a repetir amb fidel constància i als que us heu estrenat enguany, us agraïm el vostre esforç, la vostra ajuda i, molt important, la vostra cordialitat i bon fer que, pensem, constitueixen un tret diferencial dels nostres voluntaris.

 

Enhorabona a tots!