UN REGAL PER NADAL 2015

Data: 22.12.2015

Lloc: Llibreria Diocesana

Enguany hem repetit la recollida de regals destinats al dinar de Nadal que organitzen els nostres amics de la Comunitat de Sant’Egidio de Barcelona.


Sabreu que aquest dinar del 25 de Desembre – una iniciativa que va començar a Roma l’any 1982 i que a Barcelona es fa a la basílica dels Sants Just i Pastor  - constitueix un dels actes més emblemàtics dels que porta a terme aquesta comunitat significada internacionalment per la seva lluita a favor de la pau al món i contra la pena de mort, per la seva amistat amb els vagabunds, refugiats sense sostre, nens del carrer, captaires, ancians que viuen sols i tots aquells que es troben exclosos per la nostra societat. La catòlica Comunitat de Sant’Egidio també organitza nombrosos actes de diàleg i pregària  amb les comunitats musulmanes i jueves d’arreu del món.

 

En el transcurs d’aquest dinar de Nadal tots els convidats son obsequiats amb algun regal procedent d’un donant anònim. El més important d’aquest obsequi és l’amor que hi posem, no calen grans despeses. Una peça de roba que ajudi a suportar les inclemències de la vida al carrer, un detall per un ancià que està sol o una joguina per un nen, presentats amb delicadesa, poden escalfar el cor dels nostres germans més desvalguts i que no poden celebrar el Nadal com ho podem fer nosaltres.


Moltes gràcies com sempre a tothom que hi ha col·laborat!